PRACTICAL TRAINING

Dah lame aku tak update blog aku ni... dah sebulan lebih aku berada di tempat kerja yang bernama HCM Engineering iaitu ahli dalam Protasco Berhad. Company ni menjalankan menaiktaraf dan membaik pulih jalan raya. Aku diletakkan di department contract yang mana department ni ramai quantity serveyor yang buat urusan pasal material yang nak dibeli, claim-claim duit dari subkontraktor dan buat dokumentation kontrak untuk tender2. Okla gak staff2 die... enjoy.. dalam mase seminggu lagi penyelia dari pihak fakulti UTHM akan datang. Dah kautim ngan assistant manager..wahaha...
site aku adalah di institut perguruan pulau pinang.. so slalu la gak aku outstation skali skala berjalan2 makan angin

Pada mulanya aku ingat aku sorang je yg apply kat sini, ade gak sorang budak fakulti awam yang same2 ngan aku tapi die dapat department lain. Sejak dari psm hingga ke praktikal cuti panjang tak dirasai...wahahhaa... lepas ni ape ape event akan aku paparkan dalam blog aku ni...

p/s: kepada member2 aku yang tgh bertungkuss lumus buat psm tuh... satu pesanan... PSM akan buat anda tak tido malam..wahahhaa..(saje nak takutkan korang jer)

3 comments:

=ll miss teru ll= said...

dh bpe bulan ko pract nih.. aku dh abes pun.. good luck bebeh..
psm tu mende?? aku pure2 xtau walaupun aku xtau apekah itu.. pe die pe die

Totin Tralala said...

zam yang dah bekerjaya!
bile nak blanjaaa!!

khaizam said...

psm tuh projek sarjana muda