PAIN !!!

Isnin 13 Disember 2010

Hari ni aku betul - betul rasa peha tegang urat saraf yang menyebabkan aku sangat pain nak menggerakkan kaki,

"itulah ko tanak warming up betul-betul, mata jadi rambang nampak airsoft gun nak tembak manusia".

Aku pun aku rasa kalau aku berlumba dengan siput, siput tuh memang winner la. Sakit pada bahagian kaki membuatkan aku berjalan selaju 0.1 km/j, lagi-lagi naik turun tangga kini. Ini semua disebabkan terlampau excited main paintball yang macam tak terror sangat pada Sabtu arituh sebab banyak sangat bukak langkah kuda-kuda yang macam donkey kat bunker. In the end aku berjalan seperti robot zaman 80's yang hidup segan mati tak mau.

Datang2 ofis jer, masing-masing dengan rasa Curious Benjamin Button menanyakan soklan lebam kat leher aku yang agak gebu seperti kene L*** Bite oleh Kristen Stewart ni. Biasalah, kene peluru selaju 90km/j, memanglah ada kesan tapi gaya cool mesti dipamerkan untuk mengcover ke-noob-an.

tapi apa-apa pun , bila kita nak main lagik geng? "war never end"

9 comments:

amad_walrus83 said...

bro!
kristin stewart kasik kat aku gak, tp di tempat sensitip.hehe

KH4iZ4M said...

hahaha.. damn.. kristin steward main kayu tiga..

amad_walrus83 said...

oit..aku sakit belakang lagi. mcm nik ajis lak.hehe

KH4iZ4M said...

Dengan eksennye aku nak bagitau dah pulih seperti sedia kala... macam orang planet saiya.. lepas pulih dari kesakitan.. skill bertambah sebanyak 9000 HP

amad_walrus83 said...

oi! kasik la aku sikit kacang dewa..heheh

Anonymous said...

peserta gak ke yg sediakn makanan??=P

KH4iZ4M said...

tak.. penganjur.. tapi roti je la kot..

amad_walrus83 said...

amacam Anon, mau join ke?hehe.
roti dgn hotdog ok laa..bdk2 ni mmg suke hotdog.hahahaha

KH4iZ4M said...

Anon tuh saper???