TAROT YANG MENGARUT

aku main tarot pastuh kuar mender nie:

Photobucket


hahahaha....

dan ini reaksi nashrex...

nashrex: btul ke dia jawab cam pramlee tu
nashrex: ke ko edit
khaizam zainudin: betul laa..
nashrex: dia bace pikiran ko tu aku rasa
nashrex: mana dia kenal aku
nashrex: haha
khaizam zainudin: die kenal ko laaa
khaizam zainudin: die kate die ade sentiasa kat blakang ko
nashrex:
nashrex: haha
nashrex: cun laa tu
nashrex: protect aku
khaizam zainudin: protect ape nyer
khaizam zainudin: die nak sedut lemak ko sampai kering
nashrex: brape lama ko tekel dia
khaizam zainudin: lame jugak
khaizam zainudin: 1 setengah
khaizam zainudin: jam
khaizam zainudin: sampai sakit tgn
nashrex: huhu
nashrex: dia dah suka ko tu
nashrex: bagus2..
khaizam zainudin: agaknye kot
nashrex: biasa kawan2 aku yg dia layan ni
nashrex: org yg jenis sesat2..
nashrex: hahahaha
khaizam zainudin: mende ni tak sesat la
khaizam zainudin: nampak jer macam sesat
nashrex: cewahh
nashrex: mentang2 dia da ske ko
nashrex: hahahaha

p/s: hehehehe.... nash, peter ni kenal ko lar...

dan selepas aku balik dari summit.. aku ternampak dlm ym aku nampak status nashrex...
alahai.... siannyer.





ape yang aku nak cakap sebenarnyer.. nashrex telah ditipu bulat2 oleh website nie.... hahahaha... kat sini aku bongkar apa yang misteri...

time tulis petition tuh... awal2 ayat hendaklah dimulakan dengan tanda noktah (.) then tulis jawapan yang dikehendaki.. dah abis ayat jawapan sertakan dengan (.....) sampai petition itu menjadi lengkap. Jangan biarkan kawan2 anda melihat apa yang anda tuliskan sebab apa yang dia tulis tidak sama yang tertera pada skrin...

time tulis question tulis soalan berdasarkan jawapan tadi..then submit

nota: jangan kerap sangat bagi jawapan yang betul .. selang selikan dengan "peter refuse" untuk meyakinkan kawan2 anda.. try arr... takde pakai jin2 dan roh2..mampus makhluk peter ni nak layan customer berjuta-juta kat dunia nie...hehehe

try la kat website nie http://www.peteranswers.com

13 comments:

Nashrex said...

ko edit ke apa? aduh..
aku rasa dia leh pk sama ngan apa ko pk..
tp camana dia leh pk?
aduh~

Totin Tralala said...

kau telah menipu abg aku
dan abg aku menipu aku
dan kesimpulannya ko telah berjaya menipu aku jugakkkkkkkkkkk
akakakakkaka!!
siot penat semalaman aku tanya peter die tanak2 jawap
chisssssssssssssss

btw
aku tak paham pon cemana nak menipu tu
kena letak titik2 apa ntah
agagaga

khaizam said...
This comment has been removed by the author.
khaizam said...

titik2 tuh macam nak penuh kan ayat petition tuh...macam ni...

petition:peter,please answer the following question:

ditulis

.nash buncit............

titik tuh nak cukupkan ayat petition tuh. titik depan nash tuh mesti ditulis sebelom tulis jawapan kat petition tuh supaya apa yang ditulis tidak sama dengan yang disiarkan...

sYaRa GreeNev0 said...

eh apesal sayep ttber tapaham?adekah gua lampi? ngeee.....

Totin Tralala said...

haah.i pun tak paham.nak tulis jawapan kat petition ke kat question?

sYaRa GreeNev0 said...

bro khaizam!!!
syara dah tahu!!
wakakak..
gelak sorang2 nih...
kirenye just tekan noktah tuh..dgn sendriknye 'peter, please answer' tuh tertulis sendrik kan?
lepas tuh kiter type je jwpn yg kiter nk..

waakakaka...aku bahagia kerna da thu rahsienye...hoiyeh2!!!! yihaaa!!!

Nashrex said...

BADIGOL SOOT!!!

awat ko x btau awal2...
huwardgfgfgggg!!!

aku rasa malu..
malu aiii!!
maluu sesangat!!1



wuff wuff!

khaizam said...

hahhaha.. tuh arr time ko kate mende2 ni syirik aku menepis... hahahhaa... kita sebagai manusia haruslah menyiasat terlebih dahulu...lebih2 lagi bakal engineer..hahahahaha...cewah!!!~

aMeR said...

huaaa.. aku dah try dah menda ni.. besh gak kekadang.. hahaha..
padan muka ko nash kene tipu.. hahah..

hai bro khaizam.. kenal saye?.. kui3..

ChikaDior said...

apa neh?
sana sini sebok dgn peter.
aku juga tahu maaaa trick dia.
iblis tak sehebat teknologi.
teknologi lagi hebat.

khaizam said...

sane sini bukan sebok pasal peter... tapi orang yang kene main ngan peter... macam nash contohnyer.. hahahaa

sYaRa GreeNev0 said...

diharapkan saudara nashrex bertenang..wakakaka...=p